Viola

Viola 69#

Vägleder på Svenska och Engelska 

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 
Hej och varmt välkommen till mig.
Jag heter Viola!
Jag är ett certifierat och diplomerat medium och min livsuppgift här på jorden är att förmedla budskap från olika dimensioner och hjälpa andra människor.
Tarotkort, orakelkort och pendel är några av de verktygen jag använder när jag kopplar upp mig och mina guider finns alltid till hands. Men jag får också till mig bilder och känner av energier som finns runt dig och det du frågar om.
Du kan fråga mig om allt som känns viktigt för dig att få svar på som har med ditt liv att göra, allt mellan himmel och jord. Jag kan hjälpa till med husrensning, healing och andekontakt när du behöver det. Nuet är viktigt känner jag men självklart kan du be mig om att spå framåt och bakåt i tiden också.
Kram/Viola
Sms
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Viola69#
Jag spår inte i sjukdom och död.

 

6 Comments

 • avatar

  Kalle

  Absoluta bästa medium ever jag älskar min stjärna min ängel på jorden. Hon hjälper en med allt och är så kunnig duktig och helhjärtad i allt hon gör. Jag har haft henne i mitt liv i många år och är en av de få äkta . Hon är en jord ängel som kan stötta vägleda i allt och alltid klocka råd och bara sanningen får du . Värdens bästa Viola ni kan inte hitta bättre. En riktig äkta solstråle ❤️❤️❤️

 • avatar

  Viola

  Hej fina Kalle 🥰
  Oj vilka värmande ord!
  Jag är ödmjukt tacksam för ditt förtroende 😊
  Ta hand om dig ❤️
  Kram/Viola

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *