Arbeta på Stjärnregn

     

Vi söker alltid duktiga vägledare hos oss på Stjärnregn

  • När du söker arbete hos oss på Stjärnregn gör vi alltid ett test på alla sökande, detta för att du som vi ska kunna se hur er kunskap är att vägleda.
  • De som söker ska kunna hantera något redskap så som t.ex.: Tarotkort eller Orakelkort, eller Runor. Eller andra likande spådomsverktyg som du kan spå/sia vägleda med för att kunna vägleda våra kunder. 
  • Är du medial är det bara ett plus då vi även har många kunder som söker mediala vägledningar. 
  • Har du andra kunskaper inom något medialt, spirituellt healande arbete är du välkommen att skriva det i din ansökan. 
  • Hos oss är vi måna om alla i vårt arbetsteam, tillsammans skapar vi en varm gemenskap i vårt team. 
  • Du ska kunna arbeta minst 25 timmar i veckan, antigen fast schema de tider vi kan erbjuda dig eller sända dina arbetstider till oss varje vecka. Vi har flera som arbetar här på Stjärnregn på 100% 
  • Vi ser fram emot din ansökan – Berätta för oss om dina erfarenheter och din kunskap i att vägleda andra. 

Bra att veta: Vi har minutlön utefter det samtal vägledaren tillhandahåller. Vi lämnar samtalsuppgifter månaden efter arbetad månad. Vägledarna använder sig av en telefon som har bra täckning, headset utan brus/störningar. Arbetsplats: Vägeldarna arbeta hemifrån eller en plats där de kan arbeta ostört och utan bakgrunds röster. Det är viktigt att våra kunder får en bra upplevelse med vägledaren utan störningar från vägledarens håll. 

Vägledaren är egenanställd, fakturering använder vägledaren sig av fakturerings företag eller eget företag / F-skatt ska uppvisas om vägledaren fakturerar från eget företag.  

Vid fler frågor kan du ställa dessa när du ansöker så ska vi försöka svara så gott vi kan. 

Skicka din ansökan till e-mejl: lennart@funnyfarms.se