Susanne

Susanne 100#

Vägleder på Svenska, Engelska och Spanska. 

Hejsan jag heter Susanne.
Jag arbetar som medium och livs coach. Jag har arbetat som vägledare och medium i många år, jag älskar att hjälpa andra fram i livet med min medialitet och mina redskap så som tarotkort och orakelkort.
 
När du ringer till mig vägleder jag dig fram i dina frågor som du behöver svar på och går inte runt in i andra områden en det du behöver i vårt samtal. Ser jag något annat som sker kan jag fråga dig om du vill jag tittar på det området.  Jag spår i nutid, framtid, kärlek, arbete, ekonomi, studier och allmänt som kommer runt dig. 
Jag arbetar även som djurkommunikatör och du är även välkommen att ringa mig bara för att få svar angående dina djur. 
 
Jag kan även hjälpa dig om du sitter fast i tankar som ger dig oro och stress, så du kan få ett större perspektiv och kunna finna ditt lugn och din kraft i din vardag som får dig att må bra. 
 
Vill du samtala med andra sidan?  då kan du även ringa till mig, där jag tar kontakt med andra sidan, där jag blir länken mellan er och du får kontakt med dina nära och kära på andra sidan. Jag kan tyvärr inte bestämma vilka som kommer igenom, andevärlden vet vad du behöver och på den vägen kommer de igenom för att ge dig en mer förståelse och även en healing kunna gå vidare och känna ditt livs lugn.
 
Jag arbetar även med ärkeänglarna änglarna och kan sända dig healing under vårt samtal som du kan be om i vårt samtal. 
 
Spår inte i sjukdom eller bortgång. 
 
Sms
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Susanne100#

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *