Karin

Karin 2#

Vägleder på Svenska och Engelska 

Hej mitt namn Karin Dahlqvist jag arbetar som medium och tarotvägledare  har över 30 års erfarenhet i mitt arbete som tarot & spirituell rådgivare, tidigare drivit tarotlinje och arbetat som medial rådgivare på andra linjer. Jag är även Freja Prästinna, kan hjälpa dig med distans ritualer, magi, hjälpa dig finna din stig i livet som du mår bra av. 
Du kan be Karin tända ljus i hennes tempel som hjälper dig få styrka som kan även hjälpa dig i olika önskningar du vill dra till dig. 
 
När du vill prata med mig väljer du kod 2# när jag finns tillgänglig på Stjärnregn. 
Jag vägleder jag dig med hjälp av mina tarotkort, guider, min intuition.  
Jag kan se: Kärleksrelationer, om någon ny kommer in snart. Eller om du vill jag tittar på din ekonomi, arbete, studier, eller runt ditt boende. Som medium kan du även få budskap av mig från andra sidan, jag kan ej bestämma vem som kommer igenom, och jag säger inget som kan genera eller får dig känna dig obekväm. Budskap från andra sidan är healande för oss efterlevande. 
 
Jag kan balansera dina chakran, balansen får dig vara här och nu i din kropp, balansen hjälper dig stressa ner, landa som även ger dig en healing. Hjälpa dig med ditt själs dna- det som finns med dig sedan dina tidigare liv. Kanske har du rädslor eller känner en dragning till en person, plats eller rent av vill veta eller få svar på varför du valt detta liv, eller om din partner och du levt liv tillsammans innan. 
 
Jag kan rensa bort andar, energier om du känner du har någon påhälsning, att rena på distans är lika effektivt för mig som när jag besöker ett hem personligen. 
 
Jag är djurkommunikatör – Många vill veta hur deras djur mår. 
Har ditt djur försvunnit? Djur är strövare, de rör på sig de är ofta inte på samma plats hela tiden. Jag kanske ser exakt vart de befinner sig på minuten, eller där de befunnit sig de senaste dagarna, jag ber er följa det väderstreck där du ska leta och hur omgivningen ser ut. 
 
När jag inte arbetar är inloggad rekommenderar jag dig ringa mina kollegor här på Stjärnregn, alla har sin unika kunskap i sina arbeten som kan hjälpa dig, de finns även här för dig. 
 
Sms
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Karin2# 
 
Jag spår inte i: Sjukdomsrelaterade frågor – sjukdomsfall, ger heller inga diagnoser –  Bortgång eller arvs pengar, jag följer etiska rådets regler. 

5 Comments

 • avatar

  Linnea

  Så glad ! Hoppas det blir lättare att kontakta Karin här en det vart innan. Förstår många vill samtala med henne. Ringt henne på annan linje och alltid upptagen. Blev glad se att hon börjar hos er. Jag brukar även ringa och samtala med Viola på linjen som är klockren och ödmjuk.
  Nöjd kund.

 • avatar

  Karin

  Hej Linnea 😊 Tack för dina fina rader, jag är glad att få arbeta med ett fantastiskt team här på Stjärnregn och hoppas att du lyckas komma fram 🙏🏽
  Fint att du samtalat med andra här på linjen och att Lia kunnat hjälpa dig i dem frågor du behövt svar på. Ljus och kärlek till dig Karin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *