Vägledare

Ann Sofi

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Välkommen!

Jag heter AnnSofi och bor i sköna Värmland.

Jag har varit medial sedan barnsben men har inte riktigt förstått vem eller vilka som har kommunicerat med mig. Varför jag har vetat saker som jag inte kunde veta och att jag har pratat med djuren hela tiden men inte förstått det. Jag kände också att det var något som fattades inom mig och att ande världen gjorde allt de kunde för att visa att de fanns. Men för några år sedan tog jag äntligen steget och utbildade mig inom det mediala. Så nu är certifierat medium, certifierad djurkommunikatör, tarotmästare och ser tidigare liv. Jag är även utbildad Reikimaster. Och nu känner jag mig så mycket helare och det är fantastiskt att kunna och få hjälpa kanske just dig på din livsväg.

Jag brinner för djuren det är fantastiskt att jag nu är djurkommunikatör. Så har du några funderingar kring ditt älskade djur finns jag här.

Jag använder mig av tarotkort, orakelkort, intuition och andevärlden i min mediala vägledning. Jag vägleder dig i livets alla frågor utom sjukdom och död.

Ville du ha healing skickar jag mer än gärna distanshealing.

Varmt Välkommen att ringa mig.

AnnSofi

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: AnnSofi44#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

5 kommentarer

 • avatar

  Therese

  Jag vill varmt rekommendera denna fantastiska kvinna Anna som såg rakt in i kärnan av mina problem. Den typen av samtal som jag haft med henne idag har man inte många gånger under en livstid. De insikter hon förmedlade till mig är livsomvälvande. Anna är rak och ärlig och förmedlar sina budskap med värme. Stort tack för alla värdefulla råd, det känns som jag nu kommer ta språnget framåt på en väg jag nog inte hade funnit utan Annas hjälp.

 • avatar

  Majsan

  Tusen tack, finaste Anna!
  Jag vill varmt rekommendera dig, för du har hjälpt mig oerhört mycket genom din fantastiska healing (utrensning av gammalt ”skräp”) och stärkande samtal.
  Du är en jättefin människa och är väldigt duktig på det du gör.
  Kramis

 • avatar

  Kristina Ekblad

  Tack till denna gudabegåvade kvinna Anna. Hon sa att hon censurerade inget från guiderna. Så har jag också lärt mig att arbeta. Vilken fin människa som detaljerat kunde bekräfta det min intuition redan visste. Säger till mig att jag har stark intuition. Det sa även Terry Evans på kursen hos honom ”vägen till andlighet”. Tack Anna nu förstår jag sammanhanget. Du hjälpte mig att klargöra och beskrev djurens och guiderna besvikelse när jag inte följer dem. Tur att jag valde dig. Kram från Kristina

 • avatar

  Åsa

  Mycket värdefull vägledning från Anna. Hon är klok, rak, skarp och omtänksam. Känner mig verkligen sedd i den situation som jag bett om rådgivning för. Kram och tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *