Uncategorized

Philip

Philip80#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Jag heter Philip och har varit medial och högkänslig sedan jag var liten, men inte förstått att det förrän för ca 6 år sedan. Det blev till slut oundvikligt för mig att ignorera mina intryck från omvärlden i möten med människor. Jag var helt enkelt tvungen att få hjälp att förstå vad jag var med om då jag förstod att det annars skulle fortsätta påverka mig negativt om jag inte kunde identifiera var det var.

Jag har därför de senaste åren tillbringat mycket tid till att utveckla min mediala förmåga och personliga utveckling. Många av oss går igenom svårigheter i livet som sedan visar sig att det finns ett syfte med och jag är en av dem.

Jag tonar in mig på din energi och får då information om du behöver veta just nu i ditt liv för att komma vidare. Det kan vara svar på en fråga som du har. Ibland kan det även vara så att det är någonting annat du behöver veta först och bearbeta innan du når ditt mål. Jag använder mig av min intuition, tarotkort, pendel mm.

Jag ser ofta andevärlden och kan då förmedla budskap från nära/kära eller guider från andra sidan och universum. Jag har lätt för att känna in eventuella objudna ”gäster” eller anhöriga och energiminnen i ditt hem. Oftast är det ingenting mörkt och farligt som många tror utan bara någon som vill göra sig känd/uppmärksammad.

Jag förmedlar alltid min vägledning på ett ärligt och ödmjukt sätt, ibland kan det vara ett budskap som kanske inte var det man hoppades på men som du behöver för att reflektera, tänka efter och gå vidare.

Jag är endast kanalen som för fram budskapet.

Välkommen att kontakta mig.

Mina diplomerade och certifierade utbildningar

Pehr Trollsveden – certifierat Medium 

• Pehr Trollsveden&Lennart Abramsson-Certifierad Tarot mästare

• Pehr Trollsveden – regressions terapeut steg 1
• Andreas Österlund – medial utvecklingscirkel
• Terry Ewans – helgkurser, mediala intryck
Jag använder mina sinnen och ser bilder, känner av intryck och känslor. Lägger tarot kort och får information från mina Guider samt Kanaliserar och kan göra husrensningar.

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Philip80#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *