Uncategorized

Marie

Marie65#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 
Hej alla
Jag heter Marie. Jag har alltid haft haft rollen som den som vänner och bekanta vänder sig till när dom behöver prata och få råd och har förstått och accepterat att det är ett av mina syften i det här livet. Jag har så länge jag kan minnas haft en väl utvecklad intuition och ”bara vet” saker och hur människor i min närhet mår och då kunnat stödja och visa vägen framåt. Jag har alltid trott att det är så det är för alla, men har i vuxen ålder förstått att det är en gåva jag fått och som jag givetvis är väldigt tacksam för.
För några år sedan tog jag steget och utbildade mig och är nu certifierat medium och tidigare liv medium. Jag har även gått steg 1 och 2 i Reiki healing.
Har du funderingar över olika delar i ditt liv eller bara vill prata så finns jag här för vägledning och/eller ett lyssnande öra. Jag får även kontakt med nära och kära på andra sidan, när det är meningen att det ska ske.
Jag använder mig av min intuition, mina guider och andevärlden. Jag lägger även tarotkort som hjälp och guidning under samtalet.
Välkommen att ringa mig

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Marie65# 

Mitt arbetsspråk är

Svenska. Jag spår inte i sjukdom och död.

Mina arbetstider

     Se schema.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *