Lia

Lia 68#

Vägleder på Svenska och Engelska 


Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 
 
Hej jag heter Lia och jag finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.
Jag bor i ett gammalt hus mitt i den norrländska skogen, med dom vilda djuren som enda grannar och här trivs jag som allra bäst. Naturen är för mig en källa till helande och stärker min intuition.

Till hjälp använder jag tarotkorten, min intuition, änglarna och mina guider och ibland tar jag också runorna till hjälp.

Jag är ett certifierat medium som kan ge dig styrka och helande genom att hjälpa dig att se helheten i din situation och bli av med dåliga energier. Det gör att du kan finna nya vägar och se möjligheter till att förändra din framtid.

Jag har gått många andliga utbildningar, och förutom två medial utbildningar har jag lärt mig healing, slagruta mm och har även utbildat mig till hälsokonsult och örtterapeut.
Jag har påbörjat en utbildning som medicinkvinna/kvinnlig shaman och jobbar även som konstnär och har kurser.

På grund av min långa livserfarenhet och möten med människor i olika situationer, har jag blivit empatisk och lyhörd och icke dömande.
Om det behövs får du automatiskt healing under våra samtal.

Min gåva har jag ärvt och det har inte alltid varit lätt att se saker, som andra inte sett.
Jag värdesätter tillit väldigt högt och kan garantera att det som du och jag talar om, stannar hos mig och jag lovar, av mig får du alltid tydliga och ärliga svar och ingen fråga är fel eller konstig.

Du är varmt välkommen att ringa mig, jag kan hjälpa dig att få en helhetsbild som du kanske inte själv kan se, eftersom du står mitt i den.
Kram från Lia

Sms
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Lia68#

Jag spår inte i sjukdom och död.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *