Jeppe

Jeppe 67#

Vägleder på Svenska och Engelska 

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 
Hej jag heter Jeppe (nr 67) och jag ger raka och ärliga svar, jag har en talang för att kunna ta en svår och rörig situation att bli enkel och försåtlig med hjälp av mina tarotkort.
Jag pratar flytande svenska och engelska och spår dig enkelt om allt som rör ditt kärleksliv/sexliv och ger dig många goda råd och tips på hur du kan förbättra det, jag spår enkelt om ekonomi och allt som har med finanser att göra samt att kolla upp om människor runt dig har hemliga motiv och vad som blir osagt i en konversation.
Det jag brinner mest för med mitt jobb är att jag har möjligheten att tillsammans med dig se igenom skuggorna och göra stora och små förbättringar för att ge dig möjligheten till att få det du vill ha.
Jag jobbar väldigt personligt med den jag pratar med, jag är väldigt passionerad för vad jag säger och hur mycket jag vill hjälpa till, jag pratar med dig så som jag hade velat bli tilltalad, jag förmedlar vad jag ser på ett realistiskt sätt som man enkelt kan förstå utan att det känns överväldigande eller förvirrande.
Jag tycker det är viktigt att kombinera den uråldriga Häxkonsten jag har i blodet med ett modernt perspektiv. Där finns oerhört mycket kunskap i det gamla men kan ibland bli svårt att tolka det ihop med moderna problem och svårigheter vilket har lett mig till att skapa min egen stil genom magi. Jag kan hjälpa dig med att ta bort dåliga energier och förbannelser gjorda mot dig utan större problem.
Min favorit hobby är att göra mina klienter framgångsrika.
Sms
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Jeppe67#

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *