Uncategorized

Jeppe

Jeppe67#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Hej jag heter Jeppe och jag ger raka och ärliga svar, jag har en talang för att kunna ta en svår och rörig situation att bli enkel och försåtlig med hjälp av mina tarotkort.

Jag pratar flytande svenska och engelska och spår dig enkelt om allt som rör ditt kärleksliv och ger dig många goda råd och tips på hur du kan förbättra det, jag spår enkelt om ekonomi och allt som har med finanser att göra samt att kolla upp om människor runt dig har hemliga motiv och vad som blir osagt i en konversation.

Det jag älskar mest med mitt jobb är att jag har möjligheten att tillsammans med dig göra stora och små förbättringar och att kunna ge dig möjligheten till att få det du vill ha.

Jag jobbar väldigt personligt med den jag pratar med, jag är väldigt passionerad för vad jag säger och hur mycket jag vill hjälpa till, jag pratar med dig så som jag hade velat bli tilltalad, jag förmedlar vad jag ser på ett realistiskt sätt som man enkelt kan förstå utan att det känns överväldigande eller förvirrande.

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Jeppe67#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

2 kommentarer

 • avatar

  Jeppe

  4. sep, 2020
  En oinbjuden gäst i ett odödligt förhållande Av Jeppe Nr 67

  I ett förhållande så tänker dom flesta av oss att siffran 2 är traditionellt och respektabelt men ibland så händer saker på vägen som gör att 2an blir en 1a och att den andra hälften startar upp med någon ny. Men om den andra börjar med något nytt men du är fortfarande investerad är ni då 3?

  Att veta att personen som man älskar är med någon annan kan driva en galen och man kan göra saker som man aldrig trodde låg i ens egna karaktär tidigare. Jag lyssnar och är inte en självförnekande individ så när jag märker hur många där är som ringer om detta scenariot just nu så känner jag att det är dags att skriva om det. Att vara ung är inte ett brott och oavsett ens riktiga ålder så är många av oss unga i kärleken. Vi är i något och ser stenarna falla och murbruket flagna i förhållandet men vi kan inte tänka på det värsta alternativet, att det är på väg att ta slut. Ibland så är vi den som avslutar det och ibland den som blir lämnad. Oavsett vilken väg vi har gått så har vi hamnat här tillsammans och jag tror det är meningen. Jag har skrivit tidigare om vad kärlek är för mig och hur smärtsamt det kan vara men om man står där när dimman av ens uppbrott har lagt sig och man vet att jag är inte färdig. Jag har mer att säga dig, jag älskar dig, jag kommer inte vara lycklig med någon annan. När det händer så måste man göra ett val antingen så hatar man personen för att kunna få ett ordentligt avslut på det. Man kan provocera den andra för att få igång ett gräl som visar sitt ex i deras värsta ljus bara så man kan vända sig om och känna att jag har ingenting kvar att ge denna personen. Eller så måste man ge det ett försök till för smärtan av att veta att man kan dölja sina känslor och dejta eller till och med hoppa in i ett nytt förhållande och medvetet låta ännu en person få sina känslor sårade på kuppen av ens egna brustna hjärta är så tragiskt och fruktansvärt torterande mot alla inblandade.

  Mitt råd är att om det har gått en längre tid sen förhållandet tog slut och du känner att du har vuxit från det men du är fortfarande förälskad i personen så ge det en chans till det är vad du behöver men var vaksam på att ni måste lära känna varandra på nytt och att där är en chans att saker inte kommer komma tillbaka till hur dom var, mognad är inte bara för en halva av ens förhållande utan för båda.

  Om uppbrottet skedde nyligen så hade jag informerat den andra om hur mina känslor är oavsett om jag är rädd för att bli till åtlöje för det blir i så fall ett avslut vilket man måste få för att kunna börja om. Eller så blir det en ny möjlighet att kunna läka och reparera tillsammans. Ärlighet är alltid det man kommer längst på.

  Så här står vi tillsammans, vilsna och med 1000 tals frågor och funderingar. Den vanligaste frågan är tyvärr den som sällan blir sagd och lyder ”ska jag vänta på honom?” ibland så sätter sig två sårade människor sig i nya förhållanden för att lägga ett bandage över det som har varit och för ens egen del så är det enklare att kunna slita av ens förband och ge sig in i den ljuva smärtan igen oavsett om man har fått några känslor för sin nya partner eller inte. När det kommer till den andra halvan däremot så är det ett jobbigare scenario. Där kan personen genuint ha fått känslor för någon annan och gjort en stor investering till att prova lyckan på ett nytt ställe. Om det är så situationen ligger till så konfrontera och vänta inte, beskriv så tydligt som möjligt i ett möte , telefonsamtal eller sms hur du känner även om du inte får någon respons. Du vet att orden har kommit fram och du lägger över den grymma känslan av att allting vilar på dina axlar. Nu är det upp till din kärlek att visa sin vilja och hitta motivationen till att lämna dig eller återvända. Vänta inte för väntans skull utan om du känner att du måste vänta så prioritera något annat än ditt kärleksliv för att inte bli galen eller besatt. Jag rekommenderar ofta till er att gå ut och dejta för det är den perfekta saken att göra om du inte är helt säker. Många är skeptiska till det och jag förstår helt hur ni känner men många glömmer bort att ordet ”dejta” i det moderna språket är inte något seriöst. Bara för att man dejtar betyder inte automatiskt att man gör en investering i kärlek med den personen utan det bestämmer man tillsammans med personen som man börjar träffa. Att dejta är det perfekta sättet att kunna få utlopp för närheten man saknar och att kunna ha något att se fram emot medans man väntar på personen som är rätt.

  Där är den tredje personen i detta också och den personen är tyvärr den som kommer lida mest. Du kan få höra att din ex partner älskar er lika mycket och att där är genuint känslor för er båda men oftast så är där alltid en som man älskar mer. Och det är den större kärleken som måste bli prioriterad. När vi är romantiker så är kärlek inte den moderna versionen. Vi lever inte efter moderna standards utan vi försöker hitta våra övertygelser i ett modernt samhälle. Kärlek varar och jag minns mitt första förhållande och jag frågade ”har du fortfarande några känslor för ditt ex?”och han svarade mig så här ”jag tror aldrig man slutar älska ett ex för man har minnen tillsammans, utan man hittar någon som man älskar mer!” självklart så blev jag orolig och fundersam men ju mer jag tänkte på det ju mer har jag insett att han har helt rätt. Vissa människor sätter standarden och vi får inte låta oss själv att sänka den. Och även om vi är medlidande människor så är ändå denna tredje personen ett hinder för ens egen lycka så tänk på personen så här, jag önskar hen ett lyckligt liv men på ett annat ställe tillsammans med någon annan. Jämför dig aldrig med en 3a för 3an är den som blir jämförd med dig.

  För dom av oss som har tur så har vi fortfarande kontakt och kan få höra av personen att kärleken fortfarande brinner som den en gång gjorde. Han har kanske valt att stanna kvar av respekt för vad dom gått igenom eller att den tredje personen inte är stark nog för att bli lämnad. När man är i den situationen så ska vi bara sätta oss ner och ta det lugnt och bygga på en vänskap under tiden. Och kom ihåg att gör ingenting med din andra hälft medans han är i en relation för du vill inte tvinga honom att sänka sin standard på grund av lusten som är mellan er. Hur du vinner honom är så du förlorar honom.

  Du är inte ensam i detta utan jag är där med dig// Jeppe

 • avatar

  Maryam

  Du är bara bäst ! Du har hjälpt mig att se klart och ha hopp under mina värsta tider med dina klockrena vägledningar . Ängel på jord ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *