Hedwig

Hedwig 8#

Vägleder på Svenska och Engelska 

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition

Hej mitt namn är Hedwig! Jag har en klassisk utbildning inom min andlighet som sträcker sig över många år, länder och kontinenter.

Jag har alltid helhjärtat litat på min intuition. Genom min tillit har min intuition kunnat leda mig igenom stora svårigheter och lidande.

Tarot och orakelkort är en stor passion som jag sysslar med varje dag. Mitt perspektiv är Rak, Tydlig, Ärlig och Effektiv.
Jag har byggt upp min karriär på att vara tidseffektiv och att hitta den bästa tidpunkten för att göra dom nödvändiga förändringar och omställningar som behövs. Alltid på ett sätt som involverar minsta möjliga tid och lidande.Mina metoder när jag ger Healing är en fusion av flera olika metoder för att ge maximal effekt.
Mitt sätt att ta och uppehålla Andekontakt är som min Healing, en eklektisk samling av metoder, men med ett väldigt kärleksfullt levererande. Många gånger har husrensning stått på programmet och det har givit mig en stor förståelse för andevärlden.

Jag har jobbat som Medium med polisen och det är en fantastisk känsla att kunna hjälpa till i svåra situationer.
Se Bortom vad ditt skal låter dig vara och Bryt dig fri till den versionen du vill skapa!
Sms
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Hedwig8#
Jag spår inte i sjukdom och död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *