Uncategorized

Åsa

Åsa 3#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Hej! Jag heter Åsa.

Jag är ett väldigt medkännande och förstående medium som på ett lugnt och tryggt sätt ger dig svaren på dina frågor. Inför varje pass som jag arbetar mediterar jag, och tar kontakt med mina guider och änglar och ber om att jag ska få till mig det högsta bästa för människan. Jag ser till att alla mina redskap finns tillgängliga när jag öppnar upp mina chakran och intuition för andevärlden.

Jag är klart seende, klart hörande och inkännande och har haft min mediala förmåga sedan unga år. Jag svarar på frågor och hjälper dig i kärlek, arbete, ekonomi, boende, relationer, magi, rening av hus, beskydd, tidigare liv, drömmar, astrologi , hälsa och andekontakt.

Jag levererar med hjälp av Osho Zen kort, Änglakort, Tarotkort och siktar alltid efter att vara så effektiv som möjljgt speciellt när jag jobbar med mina guider och änglar. Jag är väldigt bred i min förståelse och andliga/spirituella kunskap och jag har en speciell talang att plocka upp om man är utsatt för förtal, förföljelse och hemlighetsmakeri.

Jag är både ett självlärt medium och gått kurser hos olika kända medium. Jag har mediterat i 30 år och att dagligen visats i naturen ger mig renhet, klarhet, healing, jordning och balans.

Jag är även utbildad lärare i svenska och filosofi och är medlem i ULT (teosoferna i Malmö) vars motto är: ”Det finns ingen religion högre än sanningen. Jag finns här för dig och med mig kan vi hitta en filosofi att leva efter som är mera positiv och produktiv än en gammal.

 

Välkommen

 

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Åsa3# 

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

Mina arbetstider

     Se schema.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *