Uncategorized

Anna

Anna39#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 
Hej Jag blev medveten om min medialitet när jag var 20 år och hade en utom-kroppen upplevelse som varade i nästan tre dygn. Där och då kändes det helt naturligt att vara utanför kroppen och se mig själv ovanifrån. Under årens lopp har jag gått en del utbildningar och arbetar idag med vägledning genom tarot och pendel. Jag är också utbildad Feng Shui konsult och healer. Under många år har jag varit aktiv medlem i Svenska Slagruteförbundet där jag gått kurser i slagruta och pendel. De kunskaperna använder jag vid hembesök när jag t.ex. städar bort ovälkomna energier. Välkommen med dina funderingar om livet.

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Anna39#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

3 kommentarer

 • avatar

  Therese

  Jag vill varmt rekommendera denna fantastiska kvinna Anna som såg rakt in i kärnan av mina problem. Den typen av samtal som jag haft med henne idag har man inte många gånger under en livstid. De insikter hon förmedlade till mig är livsomvälvande. Anna är rak och ärlig och förmedlar sina budskap med värme. Stort tack för alla värdefulla råd, det känns som jag nu kommer ta språnget framåt på en väg jag nog inte hade funnit utan Annas hjälp.

 • avatar

  Majsan

  Tusen tack, finaste Anna!
  Jag vill varmt rekommendera dig, för du har hjälpt mig oerhört mycket genom din fantastiska healing (utrensning av gammalt ”skräp”) och stärkande samtal.
  Du är en jättefin människa och är väldigt duktig på det du gör.
  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *