Uncategorized

Stina

Stina85#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

 

Hej
 
Stina heter jag och finns här för att vägleda dig på livets väg.
 
Jag bor i Värmland med min man och vårat halva fotbollslag med barn och lite djur 😃. Har tidigare jobbat 20 år inom äldreomsorgen, så har stor erfarenhet av att möta människor i olika situationer.
 
Idag är jag hemmaförälder till de tre minsta, jobbar här på stjärnregn och är doula . Jobbet som doula innebär att jag stöttar de blivande föräldrarna i deras graviditet, under förlossning och efter födsel. Håller på med eteriska oljor och använder de i vardagen. 
 
Jag är utbildad tarotmästare och vägleder dig med hjälp av mina tarotkort, pendel och min intuition.  
 
Jag är djurkommunikatör. Funderar du på något omkring ditt djur eller kanske bara nyfiken på om ditt djur har något den vill förmedla.
 
 Är du nyfiken på dina tidigare liv? Jag läser av något av dina tidigare liv medialt.
 
Varmt välkommen att höra av dig till mig , med dina frågor och funderingar. 
 
Kram Stina 

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Stina85#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

En kommentar

  • avatar

    Karin Bolund

    Hej Stina! Jag har aldrig pratat med dig på linjen,men vill berömma dig för spådomen i Stjärnregns livesändning idag 26 nov. Du sa att jag kände mig orättvist behandlad,men att sanningen skulle komma fram. Mycket riktigt. Samma dag hade jag betalat parkering via app i telefonen, men ändå fått parkeringsböter för att det inte syntes nån parkeringsbiljett i vindrutan. På denna parkeringsplats kan man både betala med app som jag gjorde,eller med kort i en automat och få en biljett.
    Kontaktade p-företaget, och givetvis hade deras p- vakt gjort fel.Så du hade så rätt,det var orättvist att få böter fast man betalat, och sen löste det sig. Tack,Stina.
    Vänligen Karin Bolund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *