Uncategorized

Lia

Lia68#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Hej jag heter Lia och jag finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.

Jag bor i ett gammalt hus mitt i den norrländska skogen, med dom vilda djuren som enda grannar och här trivs jag som allra bäst. Naturen är för mig en källa till helande och stärker min intuition.

Till hjälp använder jag tarotkorten, min intuition, änglarna och mina guider och ibland tar jag också runorna till hjälp.

Jag är ett certifierat medium som kan ge dig styrka och helande genom att hjälpa dig att se helheten i din situation och bli av med dåliga energier. Det gör att du kan finna nya vägar och se möjligheter till att förändra din framtid.

Jag har gått många andliga utbildningar, och förutom två medial utbildningar har jag lärt mig healing, slagruta mm och har även utbildat mig till hälsokonsult och örtterapeut.
Jag har påbörjat en utbildning som medicinkvinna/kvinnlig shaman och jobbar även som konstnär och har kurser.

På grund av min långa livserfarenhet och möten med människor i olika situationer, har jag blivit empatisk och lyhörd och icke dömande.
Om det behövs får du automatiskt healing under våra samtal.

Min gåva har jag ärvt och det har inte alltid varit lätt att se saker, som andra inte sett.
Jag värdesätter tillit väldigt högt och kan garantera att det som du och jag talar om, stannar hos mig och jag lovar, av mig får du alltid tydliga och ärliga svar och ingen fråga är fel eller konstig.

Du är varmt välkommen att ringa mig, jag kan hjälpa dig att få en helhetsbild som du kanske inte själv kan se, eftersom du står mitt i den.

Kram från Lia

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Lia68#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

7 kommentarer

 • avatar

  Maja

  Tuuusen TACK, finaste LIA för ovärderlig hjälp❣Du är en helt UNDERBAR människa och ett fantastisk medium, som ger jättefin, kärleksfull och helt klockren vägledning. Jag är så tacksam att änglarna😇 vägledde mig till att ringa dig och våra helande samtal värmer mitt hjärta.
  Kärlek och ljus från Maja ❤🕯

  • avatar

   LIA

   Tusen Tack och många kramar tillbaka till dig finaste Maja💕💕
   Vi har haft många fantastiska samtal tillsammans och i allt det mörka och svåra vi pratat om hittade vi lösningar och möjligheter.
   Du med din fantastiska klokhet och empati förstod, att allt detta var meningen att hända, för att en förändring skulle kunna ske👍💞
   För någon vecka sedan ringde du och berättande att nu var du nästan helt läkt från det som varit och att det bara var lite småskräp kvar.
   Jag är så glad och tacksam över att du berättade det och att jag har kunnat hjälpa dig att hitta ljuset igen❤️ kärlek och ljus till dig underbara Maja🥰
   LIA

  • avatar

   LIA

   Tack fina Pehr💓 för att du berättar det🙏
   Så glad jag blir över att jag kunde hjälpa dig att hitta nycklarna👍🍀
   Kram 😍❤️
   LIA

 • avatar

  Karin Bolund

  Det är kanske ett och ett halvt år jag kom i kontakt med dig första gången . Var i en omöjligt situation beroende på svek av någon jag sett som en nära vän.Var helt förtvivlad och i desperat behov av hjälp, sökt den både hos mina närmaste och av vården, men det var bara du som kunde ge mig det jag behövde i detta för mig ofattbara läge.
  Många,många samtal läkte småningom det värsta -;och samtidigt började jag också utveckla min mediala förmåga med hjälp av dig. Du lärde mig mycket den sommaren, och till hösten efter den vågade jag mig på att börja utbilda mig till medium. Det var ingen lätt resa,kostade många tårar och ångest, men jag hade dig bredvid mig ,och var fast besluten att inte ge mig ändå. Och jag gav mig inte. Älskade Lia, jag har dig att tacka för så mycket, mer ä jag nånsin kan sätta ord på. Kram. Karin.

 • avatar

  LIA

  Hej Karin ❤️
  Tack så mycket för dina fina ord 🙏
  Jag är så oerhört glad och tacksam över att jag har kunnat hjälpa dig och för att du mår bra nu😍
  Vi har haft så många samtal du och jag och sakta men säkert har du helat och tagit kommandot över ditt liv, vilken fantastisk resa du har gjort👍🍀
  Kramar💞🥰
  LIA

 • avatar

  LIA

  Tack fina Pehr💓 för att du berättar det🙏
  Så glad jag blir över att jag kunde hjälpa dig att hitta nycklarna👍🍀
  Kram 😍❤️
  LIA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *