Uncategorized

Helen

Helen 12#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Jag vägleder med vanliga kort, intuition och bilder som kan tona fram under samtal.

Jag är född i Finland men har bott i Sverige hela mitt vuxna liv. Min mormor var starkt medial och blev tillfrågad i olika ärenden av personer i hela landet. Redan som liten upptäckte hon att jag hade fått hennes gåva i arv.  Som sexåring var jag på resa i Frankrike med mina föräldrar, där jag krävde att få gå och titta på en springbrunn på andra sidan av en byggnad på ett ställe dit jag omöjligen kunde se . Brunnen fanns där.

Mormor spådde i kort och lärde mig en hel del.  Hon lovade att lära mig mer när jag blev femton år gammal, men tyvärr gick hon bort innan dess. Min slutliga läromästare blev i stället en romsk man som var välkänd för sin förmåga att se in i framtiden med hjälp av korten. Föräldrarna hade förbjudit mig att gå dit, men jag smet dit tillsammans med en väninna i alla fall. Mitt i spådomen sa han plötsligt till mig ”du ser det fördolda, korten vill tala med dig”.

Under lång tid fick jag lära mig de otaliga kombinationerna som finns i en vanlig kortlek, hur kortens förhållande till varandra kunde ändra betydelsen helt med mera.

Under mitt liv har jag upplevt många oförklarliga händelser. Under en spådom kan få in en bild som har betydelse för personen jag talar med. Ibland kan det komma en stark känsla av ett tidigare liv personen har haft. Jag har också ett starkt band till djur, både tama och vilda.

Jag är universitetsutbildad beteendevetare och har under mitt arbetsliv haft omfattande kontakter med människor i ett trettiotal länder. Jag är lugn, vidsynt och positiv. Inget är för ”konstigt” att fråga om. Välkommen till mig!

Välkommen att ringa mig
Helen 

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Helen12# 

Mitt arbetsspråk är

svenska, finska och engelska. Kan också kommunicera på ”Meänkieli”

Mina arbetstider

     Se schema.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *