Uncategorized

Mikael

Mikael 6#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Mitt namn är Mikael. Jag har hjälpt människor med svar och få kontroll på sitt liv igen och jag vill hjälpa DIG! Oro, ångest, mardrömmar, karriär eller en överväldigad levnadsituation. Stora och små frågor tar jag mig an.

Jag är rak och ärlig och när du ringer kommer du känna dig välkommen och alla behandlas med respekt. Jag tar allt seriöst. Jag är född med mina gåvor. Hos mig kan du få hjälp med healing och vägledning inom det mesta.

Har du något du vill dela med mig inom jobb, ekonomi, kärlek, utbildning  eller något helt annat så kan jag hjälpa dig se på det utifrån ett nytt perspektiv och därmed hjälpa dig hitta en väg till ett lyckligare liv.

 

Välkommen att ringa till mig!

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Mikael6# 

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

Mina arbetstider

     Se schema.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *