Uncategorized

Jessie

Jessie 8#

Redan som liten kändes det mediala som det mest naturliga, i alla blanka ytor såg jag sekvenser från både dåtid, nutid o framtid samt bara visste saker om människor oftast, men även situationer som sedan skedde
 
En förnimmelse som kom i vuxen ålder då jag såg Donald Trump på tv 12år före han blev president o jag bara tittade på min sambo o sa det här låter helt galet MEN jag kände och visste att hans högsta önskan/mål var att bli USA :s president?? !
Det var en sån otrolig vision där man bara VET!! Vid denna tidpunkt hade jag stängt min andliga dörr o väntade mitt första barn men hur jag än försökt hände hela tiden saker som gång på gång visade vad mitt verkliga kall var! Men det är o har alltid varit djuren som visat mig o i synnerhet fick de mig bokstavligen att acceptera o låta min intuitiva healing komma fram i det är jag den evigt tacksam för! Därav älskar jag djurkommunikation o att ge healing vid samtal till både människor o djur.. 

Mina arbetsmetoder är lite olika men allra mest följer jag energier, känner av tankar, känslor personer runt dig m.m. Jag kan ställa frågor men det är för att tona in på dig så inte för att jag inte vet svaret.

Har jobbat heltid med det andliga i många år. Har till min hjälp mitt lilla andliga team, min intuition förstås men också Tarot, pendel, ibland runor.

Jag är ett snabbt, skickligt & omtyckt medium enligt mina klienter. 

För mig är dock det viktiga att DU känner förtroende och tillit, samt får svar på dina frågor. Jag är alltid 100%ärlig i det jag får till mig, ibland är det kanske inte just det svar du hoppas få men det kommer alltid för ditt högsta bästa, kom ihåg det! 

Mina «specialiteter» är förutom djur, (djurkommunikation och healing) Men framförallt KÄRLEK och relationer då jag har en stor livserfarenhet och människokännedom, men spår  även i områden arbete & ekonomi om det är det viktiga områden för dig!

Söker även bortsprungna djur o borttappade saker.

Kontakt med anhöriga på andra sidan om de har budskap till dig el du vill nå någon… 

Jobbar även med husrening på distans 

Så denna allsidiga spådam ser verkligen fram emot att prata med just DIG så ni ska känna er tryggt & varmt välkomna till mig.

Kram, Ljus o kärlek Jessie

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Jessie8# 

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

Mina arbetstider

     Se schema.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *