Uncategorized

Blogg

Stjärnregns blogg portal

Hos oss kan du läsa vägledarnas egna blogg inlägg.

Vi bloggar om Andligt och spirituellt- Och om vardagens insikter – budskap mm. 

Skrolla ner för att läsa alla blogg inlägg. 

 

 • Hej alla fina själar😊
  Tänkte berätta om mig 
   som jag skrev i min förra blogg .
  Jag vet inte när jag exakt började bli sämre men allt kom smygande .Trötthet ,smärta  i ryggen, benen som levde ett eget liv. 
  Läkarna stod maktlösa. Ena konstigare symtom än den andra. Så en dag kunde jag inte gå utan gåbord 😑Den sommaren minns jag ,de brann överallt för 2 år sen .😪
  Jag orkade ingenting .värdena bara sjönk å smärtan var outhärdlig,blev skickad hit å dit.
  Sen hände allt rasande snabbt tyvärr minns jag inte mycket så ska försöka berätta utan att försköna eller lägga till mina upplevelser 🧚‍♂️🌷
  I akut rummet frös jag trots flera täcken minns än sköterskan som var så varm i handen  ,hennes vänlighet lågt där borta.
   Tyckte det kändes som ett mörker och drömde jag gick genom en grön vass men åter nån som tittade mig i ögonen med en stark lampa. Mitt namn ekade högt i öronen .
  Somnade om  med min sambos hand i min .frös och fick en  massa stick .
  Nu var det grönare i  vassen som en sol nedgång en vacker människa smekte mig  på kinden.märkligt jag kände mig lugn ,frös inte längre .
  Ibland kom starka lampor å frossan tillbaka ,ibland vackra gestalter som fick mig att sluta frysa . Märkligt.
  Detta är början på min berättelse. Jag vill väldigt gärna berätta för dig fortsättningen. 
  Tills dess .Välkommen ringa mig när jag arbetar på linjen. 🤗💜💚kom ihåg du är älskad och inga frågor är dumma .KRAM från Monica. 
 •  
 • Hej Monika heter jag .Medium och tarot tolkare här på stjärnregn.💟💟
  Jag möter många av er
   som har gått genom livet med ensamhet ,sorg och smärta.
  Finns flertalet som frågar om änglarna övergett dem .
  Mitt svar är stort NEj! Förklarar vi föds med fri vilja,
   så BER du inte våra älskade änglar om hjälp så ingriper inte dem.❤
  Kan säga jag var en vilsen själ ,trodde helt ärligt jag var riktigt knäpp som såg dessa vackra änglar runt mig från jag var liten.Även från andevärlden.
  Genom åren i mitt nu 52 åriga liv fick jag flera ggr många starka upplevelser som jag vill dela med mig till er här .🤗⚘
  En kvinna ringde mig här på linjen och grät. Hon skulle tvingas flytta från sin bostad och ville jag skulle hjälpa henne se in i hennes framtid. För änglarna hade inte varit på hennes sida.
  Såg i korten och kände i min magkänsla att denna kvinna har en fin framtid framför sig , frågade henne om hon bad till  änglarna om hjälp?
  Svaret hon gav mig var näää det hade hon inte gjort .  
  Såg även i mina tarot kort att hon skulle möjligen skulle få en gåva eller arv. Möjligen en arbets resa också.  
  Omöjligt för kvinnan var arbetslös  fick jag till svar .
  Vi pratade en lång stund och gav henne rådet hon skulle be änglarna om pengar i överflöd och säga TACK. 
  Att även be om hjälp om jobb .
  Det gick några veckor så ringer kvinnan igen och nu var det en glad och tacksam kund i andra änden luren 🤗
  Hon hade fått pengar från sitt försäkrings bolag och dessutom hade hon fått jobb på annan ort .
  Du hade rätt kvittrade hon! ,och skulle även få en annan bostad längre fram där jobbet är. 
  Änglarna hade inte svikit henne💖🧚‍♀️🧚‍♀️
  Jag vet hur hon kände . Mina möten med änglarna och andevärlden vill jag gärna dela med mig till er här i bloggen framöver . 
  Ring mig.Säger vad jag tycker tänker och ser.Bor i Norrland så ibland pratar jag bondska och måste förklara när ni inte förstår 😃😃🙂
  Titta in här nästa gång jag skriver ,då ska jag börja min berättelse om mina möten med änglarna.även min resa till andra sidan mm😇
  Välkommen att ringa mig .Ser fram emot att försöka hjälpa dig! 
  KRAM från Monika. 💞🧚‍♀️🧚‍♂️🧚‍♀️
 •  
 • Det händer ofta att jag får symboliska bilder när jag jobbar, även örter och annat

Jag kan ju inte antasta någon som inte har bett om hjälp hahaha, men om det händer när jag träffar mina nära och kära så berättar jag såklart vad jag får in. Det kan handla om vad den personen behöver just för tillfället men jag kan också få budskap om vad en person saknar i sin kropp. T.ex. järn, då får jag en viss järnsmak i munnen och en känsla som talar om ifall det ska tillföras järn eller tvärtom.

Den gåvan är värdefull och jag tar ödmjukt och tacksamt emot den och förmedlar den vidare <3

Om man är nyfiken på naturens läkande egenskaper kan man verkligen starta med att skaffa hem Rölleka!

Den är ta mig sjutton en universalört!

Den är bra till så många åkommor att det är svårt att få med alla här.  Den är antiinflammatorisk och bakteriehämmande för det första. Den renar lever, njurar och magsäck. Man kan använda den på sår, ja yttre skador på kroppen men också göra te på den. Lätt att plocka, känna igen och torka för att ha på lager går alldeles utmärkt.

Det här är bara några exempel på vad den här fantastiska örten kan göra.

Var inte rädd för att prova Moder Jords gåvor men var noga med att ta reda på vad det är, hur det ska tillredas och användas.

Önskar er alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

Kram/Viola

 

TACKSAMHET 

 
Att känna tacksamhet är något vi oftare borde reflektera över. Denna julen kommer på samma sätt men på ett annorlunda vis.
Alla får inte uppleva den i år. Sjukdom och ohälsa härjar över hela världen och har tvingat oss in i ett hörn där vi får se över våra liv och hur vi tar hand om varandra och vår moder jord.
Livet är hårt för många nu men det blir bra så var inte oroliga.
 
Jag själv har gått igenom ett turbulent år och jag har nog aldrig känt så stor tacksamhet över allt och alla som finns omkring, både de som finns vid min sida här på jorden men också de som vandrar bredvid fast i en annan dimension.
Detta år blev ett år där relationer har ställts på sin spets, turbulens, oreda, sjukdom, men året har också visat oss andra vägar att gå och för det säger jag, ”TACK”. 
2020 är ett år man kommer minnas, och det ska bli skönt att snart få släppa det
 
Vissa dagar kan jag känna så djup tacksamhet att tårarna bara rinner och då får det vara så det är så skönt att bara släppa allt, kasta alla masker och bara få vara sig själv.
All träning och all utbildning gör att man vågar visa sig liten och svag och ändå känna sig som världens starkaste.
Jag finner tröst och trygghet i att veta att dom där uppe ser till mitt bästa och leder mig rätt när jag inte hittar vägen.
 
Jag är tacksam för så mycket så  orden inte räcker till, utan känslan jag möter varje dag med får vara den som talar.
Jag tackar varje kväll för dagen som varit och lägger den till vila, det är min kvällsritual min aftonbön.
Hur gör du? Har du någon känsla som du bejakar, vad är du tacksam över?
 
”Omfamna livet, omfamna mörkret, omfamna ljuset, 
 alla delar är en del av oss och behövs för balansen i livet.
 Var tacksam där du är just nu, allt har ett syfte som du kanske inte ser idag.
 Du kommer förstå när molnen skingras”.
 
Jag hoppas ni alla därute tar hand om varandra och med de orden vill jag önska er alla en fortsatt fin jul och ETT GOTT NYTT ÅR.
#agent 31 BIRGITTA

Jul jul strålande jul.

En del av oss älskar julen och en del av oss känner precis tvärtom. Och det är ju helt ok, vi är individuella varelser som kopplar ihop julen med vår egen erfarenhet och det vi själva vill.

Jag känner att den viktigaste uppgiften vi har här är att set till att vi mår väl i situationen. DU är viktig! Om du inte firar julen så se till att må bra i det, du behöver inte försvara varför du avskyr eller älskar julen..

För min egen del så valde jag i vuxen ålder att göra det mest positiva av den här perioden på året, oavsett vad jag varit med om tidigt i mitt liv. Jag har alltid försökt att sprida glädje runt mig och under julperioden har det känts extra viktigt för mig. 

När barnen var små gjorde jag allt för att de skulle må bra och mysa så mycket som möjligt. Julpyssel, bakning, vi gjorde ofta julpynt som vi hämtade i naturen och därmed fick vi ju en vinterutflykt i skogen hehe

Hos oss har dörren alltid stått öppen för dem som känner sig ensamma och särskilt på julen. Barnen växte upp och flög ur boet och nu för tiden är det barnbarn som gärna kommer och njuter av julstöket <3

Jag försöker alltid räcka ut en hand, vrider på huvudet lite och ser om det finns nån i min närhet som kan behöva en extra när julen närmar sig. Det har hänt många gånger att vi har bjudit in vänner som känt sig ensamma även på julafton.

Vi har mycket besök i vårt hem! Troll, älvor, andar t.ex. och varje morgon sedan ett par veckor tillbaks så kommer det en tomte som visar sig för min mor och han jobbar med något i sina händer =) Ibland kan man höra tissel och tassel lite diffust och andra gånger hoppar man högt av ”oförklarliga” ljud hahaha!

Jag myser av all närvaro <3

Önskar er alla en riktigt GOD JUL

Kram Viola

 

Andevärlden för mig

Johanna Agent 62

Min mediala resa har varit underbar, inte alltid så lätt men helt underbar måste jag ändå säga.

Det hela började ju när jag va liten, jag såg och kände saker men pratade nog inte så jättemycket om det, jag befann mig i min egen lilla värld.

Lite bakgrund om det hela…
Sen när det började dra igång mer och mer va jag egentligen på en väldigt negativ plats i mitt liv. Jag hade precis förlorat min bror som då va 19år i en bilolycka. Det var då allt startade med att jag kände precis allt den natten, jag kände alla de smärtor han kände när han dog. Det va jättehemskt och jag insåg på morgonen när beskedet kom att det va ju detta jag upplevt. Det va en stor smäll i livet, hade förlorat en bästa vän, en som lyssnade och hjälpte mig. Det tog ett tag att ta sig framåt igen, jag slutade bry mig samtidigt som jag var den som försökte stötta resten av familjen och försöka vara något slags centrum, har alltid egentligen haft den rollen eller tagit på mig den. Det resulterade i att jag inte hann sörja så som jag behövde. Så tillslut stängde jag in mig istället. Det va då jag började dra på mig negativa energier, mycket konstiga saker hände i min lägenhet, koppar som flög rätt ut ur skåpen, det kändes jobbigt och ärligt så va jag väldigt rädd då. Jag såg mörka stora skepnader stå i hörnen i sovrummet och i vardagsrummet, jag kände som om jag krympte, inom mig fanns ett stort hål. Jag kände många gånger min brors närvaro, han ”räddade” mig ifrån rädslor och panikångest attacker, jag velade mellan att förstå vad som hade hänt och inte fatta någonting alls. Men tillslut började jag acceptera det mer och mer fast att man ändå föll tillbaka till det negativa ibland.

Det andliga började visa sig mer och mer, och i början va det på både gott och ont, jag hade ju själv ingen som helst kontroll på det. Jag va så öppen att jag kunde börja rabbla helt plötsligt, jag blev heller inte lämnad ifred förens jag berättat om det jag kände och såg. Så var det ofta när jag satt med kompisar eller andra människor, som att något ”hoppade på mig”. Jag kände även dofter, ofta i början så va det döden andarna visade först och det kanske va kopplat till att jag kände min brors död.

Jag började i alla fall utveckla det andliga, från början va det mer för min egen skull, hade inte stora planer med detta från början. Men jag började i alla fall gå på kurser. Min medialitet växte fort och jag upplevde att min utveckling skedde ganska snabbt. Jag började få mer kontroll på det och kunde be andarna låta mig vara ifred på ett bra och respektfullt sätt, jag började komma i balans och lärde mig olika knep för att hålla balansen. Jag fann också min mening med livet och det jag verkligen verkligen vill arbeta med. På kurserna upplever jag att man får mycket personlig utveckling, jag har lärt känna mig själv väldigt bra, jag har även lärt mig att säga ifrån som jag absolut inte kunnat göra innan.

Så det jag vill komma fram till är att något negativt, riktigt jobbigt kan vända till något riktigt bra, hur klyschigt det än låter. Det kan också vara bra att be om hjälp att ta sig ur dessa negativa spiraler för man kan omedvetet dra på sig mer, då vi utsöndrar mycket energi när vi är ledsna, jag är glad för all hjälp jag fått under kurserna och all utveckling på vägen.

Varma hälsningar & Kramar Johanna, Agent 62

Jeppes väg med Tarot

När jag började lära mig tarot så lärdes jag att när man kommit till punkten där man kan lärdomen i korten så kan man höra tidens vind viskas till en genom arkanan. Det är som en känsla och en uppenbarelse som förmedlar budskap. Jag var väldigt förvånad när jag märkte att det stämde.

Jag låsas inte som om jag vet vilket kort jag kommer dra innan jag lägger det, men jag kan definitivt känna budskapet av kortet när jag lägger fingrarna på det.

Jag har märkt att det finns tusentals tarot läggare och tusen olika sätt som personer gillar att lägga dom, men jag märkte i väldigt ung ålder att inviga sig till ett sätt som man tycker är utmanande och avancerat är det bästa sättet.

Sättet som jag lärde mig korten tog nästan tio år och var fruktansvärt plågsamt. Jag tror från en annan persons perspektiv så är tarotleken ett facit eller ett kul sätt att fuska i livet, men för mig så är det inte alls i dom banorna, en av dom omtalade reglerna i tarot är att aldrig spå sig själv för många har en tendens att tolka korten efter sina önskemål och förhoppningar men klarar inte av att kanske ta en kall och obehaglig sanning som korten reflekterar om dom själva.

Oftast så har man ett favorit kort som man antingen identifierar sig med eller som där är ett minne kopplat till. (vi har ofta dom typerna av samtalsämnen mellan kollegor) kortet som en kan nämna kommer alltid upp som ett samtalsämne för alla har sin egen åsikt om vad korten betyder. Vissa kort ses ur ett otränat öga som ”bra” kort och andra som ”dåliga”kort baserat till stor del på betydelsen och beskrivningen på kortet. Några vanliga kort som många har som favoriter är dom älskade eller äss i bägare och solen. I mitt fall så är favoritkortet tornet. Tornet står för undergång och är det kortet som är absolut svårast att hitta något hopp i över huvud taget. Majoriteten av tarotläggare är rädda eller hatar detta kortet, men jag älskar det. Tornet påminner mig om när jag började med tarot, där jag var i mitt liv och hur ensam jag kände mig och att i den stunden i mitt liv så hade jag inget hopp kvar. Bilden av tornet är två människor som kastas ut ur ett högt raserande torn mot marken, död är en enkel beskrivning på hur man kan se resultatet och ofta slutar det väldigt illa när man får upp tornet. Kortet är nästan en förbannelse som avspeglar människor som byggt sig själva så högt så dom inte har någon annanstans att gå mer än att falla och därefter reser dom sig upp och börjar igen bygga sig upp i sitt torn för att upprepa processen. Jag ser hopp i tornet. Jag ser tornet ur mitt eget liv, som en påminnelse om att när livet är som mörkast och man inte dog i processen till botten så finns där i slutet av dagen bara en väg att gå och det är uppåt. Den tanken gillar jag och jag ser den som väldigt befriande.

Efter att ha varit i ett mörkt helvete i livet och gått ensam i den dalen så får man ett perspektiv som är lika värdefullt som guld när man lär sig tarot. Om man har haft ett enkelt lyckligt liv så tycker jag personligen inte att tarot är rätt sätt att lära sig spå. Sättet jag lärde mig på var väldigt isolerat och väldigt nedtryckande av ens självvärde. Jag följde ett diagram om hur jag skulle lägga ut korten sen gjorde jag det utan att tidigare lärt mig betydelsen tillbringande korten. När korten är utlagda så tittar du på dom och spår utan någon hjälp. Processen av att spå med t.ex. 6 kort kunde ta timmar för där är ingen som berättar vad dom betyder. När jag försökt tolka symboliken i korten och försökt föreställa mig vad som lett till att dessa karaktärer hamnat i dessa situationerna och vad följden av dom kom till att bli så fick jag en väldigt intim relation till mina kort och det bandet som jag skapade kunde verkligen kännas. Jag började efter några år läsa om korten ett efter ett men i och med att jag har dyslexi så har det varit jättesvårt för mig att komma ihåg vad korten heter och betyder. Men träning ger perfektion. Jag är inte skämtsam när det kommer till tarot och känner mig ofta förolämpad när andra tolkar leken ytligt och utan perspektiven i korten. Alla korten har en fast betydelse och en annan tolkning om kortet läggs omvänt. Ett omvänt kort visar skuggeffekten hos kortet och är något som många inte lär ut tillräckligt grundligt.

Jag är en tarot entusiast och känner att jag har en djup relation till leken och är tacksam för möjligheten att kunna använda den för att hjälpa andra genom sina mörkaste stunder och problem så som den hjälpt mig.

Jag tränade på detta sättet varje dag i rätt många år för att få in historien bakom korten som så många inte kan eller glömmer. Korten är i relationer med varandra och där är ett släktträd som kan bildas emellan dom. Jag har en favorit historia mellan två av korten som jag gärna delar en annan gång för tyvärr så är det inte många som kan den vilket jag tycker gör den extra spännande.

Jag följer sällan vad andra säger om tarot och hur dom anser att den ”enklast” tränas. För mig så är ett enkelt sätt inte ett bra sätt för tarot är en livsstil och inte en hobby. Ett intresse för tarot kan leda en lång bit på vägen till att få höra den viska. Hur man får ett band med sin lek är en vanlig fråga som jag hör och får med jämna mellanrum och svaret är att när du känner att makten i korten gör dig rädd och du föredrar att se vad som händer utan att blanda in arkanan i det och du vill lägga undan korten men känner att du förråder leken samtidigt och att du förlorar en del av dig själv, när du känner ett hjärtslag från din lek som en lockelse som kallar på dig då har du ett band med leken och är på god väg till att börja…

//Jeppe

Lite tankar från mig

Ibland som medial så känner jag mig lite tudelad. Å ena sidan lever jag här i det här samhället och den här världen med arbete, sysslor, driv efter pengar och presterande. Å andra sidan finns även universum, andevärlden och livs syften. Så hur få allt att vävas ihop och samtidigt behålla harmoni och ödmjukhet till sig själv och andra. Inte lätt periodvis.

Det här är något som jag tänkt mycket kring och jobbat med. Hur det ska finnas balans och jag inte dras med i för mycket av det materiella  eller det andliga. Ju mer jag tänkt på det så hamnar jag i slutsatsen att allt sker av en anledning och att vi ska lära oss något av det som händer oss i livet. Även det hemska. 

Yin och Yang/ mörkt och ljust. Det ena behöver det andra och vi behöver både yin o yang, både det lite mörka och det ljusa. Det gäller både psykiskt och fysiskt. Om man tänker psykiskt så behöver man ha upplevt lite mörker för att kunna uppskatta det ljusa. Det svåra är att uppskatta det mörka. Det tror jag man kan när man förstår vad det är meningen att man ska lära sig av det som hänt. Inte lätt och jag har definitivt inte alla svar.

Dock tror jag faktiskt att det finns en anledning  till att saker sker. Att det är förutbestämt.

När det gäller vår fysiska kropp så behöver vi ljuset för att få D-vitamin och energi. Under de mörka timmarna på dygnet har vi nytta av vårt melatonin som gör oss trötta så att vi kan sova och alla våra underbara celler kan reparera sig .

Min strävan är att ha balans i allt i livet både andligt och kroppsligt. 

Ta hand om er, kram 

Marie

 

Att bryta mönster och beteenden i relationer

 
Det låter så enkelt när någon talar om hur man ska göra, men i verkligheten kan det vara det svåraste som finns.
Eftersom det sitter så djupt rotat i oss.
Jag vet av egen erfarenhet hur svårt det kan vara och att det finns ingen quick fix.
Det tar tid och kraft, tårar i mängder, det gör ont på ett själsligt plan men också i den fysiska kroppen.
Men det behöver kännas för att man ska förstå och se klart, skapa läkning ❤️
 
Mitt mönster var att söka relationer som inte var bra för mig, som förminskade och kontrollerade mig.
Detta var inte sunt och kärleksfullt på något sätt.
Det tog mig många år att förstå detta, mina vänner försökte uppmärksamma mig på allvaret men jag bara fortsatte gå i samma hjulspår.
Jag sökte bekräftelse och kärlek på helt fel sätt där jag för att vara till lags nästan utplånade mig själv, blev illa behandlad med allt vad det innebär.
Jag- en stark kvinna som kunde prata för mig, den andra såg som stark och självständig, en mask jag drog på varje dag, hon blev bara en skugga av den jag egentligen är.
Tack gode gud för dom såg bakom masken och ifrågasatte ❤️
 
Allt för kärleken, hmmmm???!!!!.
 
Idag vet jag bättre och lever med en man som har visat mig hur kärlek ska vara och kännas, som tillåter mig att få vara den jag är och att få växa på det sätt jag behöver.
Men det tog mig många år att hitta honom och allt startade med en insikt om att jag hade ett värde som människa och jag äger och har ansvar för min egen lycka.
I processen förlät jag mig själv för min del i att bli behandlad så här, det var ju trots allt jag som lät någon annan styra.
 
Så därför säger jag till dig därute,,, GE ALDRIG UPP KÄRLEKEN, den finns !
 
Men som jag skrev i inledningen det krävs arbete och att våga se allt för vad det är. Här finns inga genvägar vill man bli fri då får man gå genom sig själv inifrån och ut.
Behöver man hjälp i processen så tveka inte att ta emot den och söka den.
 
Man lär sig att SE, KÄNNA, ACCEPTERA, FÖRSTÅ, AGERA,  FÖRLÅTA och just förlåtelsen och att släppa taget om situationen är 2 viktiga delar i läkeprocessen.
Det kan vara svårt att förlåta annan person men då kan man förlåta situationer/händelser och sist men inte minst DIG själv.
 
Det låter kanske som en enkel process men det kan jag säga att bryta mönstren och beteenden är något av det svåraste jag gjort.
Värt allt idag när jag står hel och stark med en partner vid min sida som hjälpt mig att hitta tron på mig själv, tillit till män,  att våga öppna mitt hjärta  att vara sårbar, att hitta mitt värde och framförallt respekten för mig själv.
 
Han kom som en vind den dagen jag sa till mig själv,,, ”jag kommer aldrig ta i en man med skithuspapper ens”, sen den dagen har vi vandrat   med varandra i  20 år.
Han kom 34 mil ifrån en helt annan stad,  så vad var oddsen att vi skulle mötas, helt okända för varandra och våra vägar korsades,,, så tacksam 🙏
Lyckliga år visst men har tvivlat många gånger, varit rädd, det krävs fortsatta påminnelser till mig själv varje dag och att aldrig ta lyckan och kärleken för given, det är en gåva som ska vårdas. 
 
HAN fick mig att våga tro på kärleken igen, han blev mitt öde ❤️.
 
Så till dig därute som tappat tron på kärleken, se dig själv och dina mönster/beteenden, det finns en röd tråd i relationerna som varit och kanske är idag, hitta den och se hur den påverkar dig och ditt liv.
 
Se hur du har det och omfamna hur du vill ha det, du är den som kan vända motvind till medvind, mästaren av din egen förändring.
 
Här startar resan och vägen tillbaks, ett steg i taget…….
 
Möt den du varit, den du ska vara och den du ska bli.
 
Jag finns här på linjen för dig.
 
Kram
Ta hand om dig ❤️
Agent # 31 BIRGITTA

 

Hej alla fina själar😊

Tänkte berätta om mig 
 som jag skrev i min förra blogg .
Jag vet inte när jag exakt började bli sämre men allt kom smygande .Trötthet ,smärta  i ryggen, benen som levde ett eget liv. 
Läkarna stod maktlösa. Ena konstigare symtom än den andra. Så en dag kunde jag inte gå utan gåbord 😑Den sommaren minns jag ,de brann överallt för 2 år sen .😪
Jag orkade ingenting .värdena bara sjönk å smärtan var outhärdlig,blev skickad hit å dit.
Sen hände allt rasande snabbt tyvärr minns jag inte mycket så ska försöka berätta utan att försköna eller lägga till mina upplevelser 🧚‍♂️🌷
I akut rummet frös jag trots flera täcken minns än sköterskan som var så varm i handen  ,hennes vänlighet lågt där borta.
 Tyckte det kändes som ett mörker och drömde jag gick genom en grön vass men åter nån som tittade mig i ögonen med en stark lampa. Mitt namn ekade högt i öronen .
Somnade om  med min sambos hand i min .frös och fick en  massa stick .
Nu var det grönare i  vassen som en sol nedgång en vacker människa smekte mig  på kinden.märkligt jag kände mig lugn ,frös inte längre .
Ibland kom starka lampor å frossan tillbaka ,ibland vackra gestalter som fick mig att sluta frysa . Märkligt.
Detta är början på min berättelse. Jag vill väldigt gärna berätta för dig fortsättningen. 
Tills dess .Välkommen ringa mig när jag arbetar på linjen. 🤗💜💚kom ihåg du är älskad och inga frågor är dumma .KRAM från Monica. 

 

Vad Reiki healing betytt för mig

Hej jag heter Johanna och är agent nr 62 här på linjen.

Jag har genomgått en resa med många kurser och medial utveckling som betytt otroligt mycket för mig, jag hoppas ni kommer tycka att det är intressant det som jag kommer att dela med mig av. Denhär gången tänkte jag berätta om min resa med Reiki.

Jag har sen många år tillbaka haft sömnproblem, psykisk ohälsa har varit en stor del av mitt liv, både ifrån mig själv och sett många andra i min närhet som lidit av det. För mig finns inga större eller mindre problem, att må dåligt oavsett anledning är otroligt jobbigt, tillslut kan man hamna i situationer där man dagligen kränker sig själv och trycker ner sig själv, precis så som jag har gjort. Tack vare andra människor när jag förr tog åt mig av allt, till att jag själv utsatte mig själv för mobbning har gjort att jag lidit av otroligt dåligt självförtroende, och jag tror många kan relatera till just dethär.

Tack vare mycket hjälp från mina andliga lärare har jag idag hittat mig själv, mitt självförtroende har växt och jag vet precis vilken väg jag vill gå, jag vill hjälpa andra oavsett situation, jag vill hjälpa andra till att växa samtidigt som jag hela tiden växer.
Dethär va en kort bakgrund till nu mitt huvudämne.

Reiki healing! Som är helt fantastiskt. Jag har som jag tidigare nämnde haft sömnproblem så länge jag kan minnas – sen gick jag på Reiki och Karuna Reiki® kurser. Idag är jag Reiki Master.

Efter Reiki kursen blev min sömn allt bättre, jag kom lite lättare till ro och ju mer jag gav healing desto friskare kände jag mig själv. Innan detta hade jag blivit diagnostiserad med djup depression och sömnstörningar, men tack vare dessa kurser tog jag mig ur min onda spiral med hjälp av egna metoder, Reiki & mina andliga lärare. Jag blev gladare & piggare, friskare, mig själv igen. Sen bestämde jag mig för att även gå Karuna Reiki® kursen.
När jag kom hem efter kursen och skulle lägga mig på kvällen fick jag till mig en kvällsritual kan man kalla det, jag gjorde vissa symboler, bad som en bön och visade mig tacksam.
Jag tvär slockna! Jag kände mig ordentligt utvilad på morgonen när jag vaknade och va förvånad att det inte tog mig en massa timmar att somna som det brukar, och jag tackade igen, JAG ÄR så otroligt tacksam! Så varje kväll efter jag gick kursen har jag gjort denna ”ritual”, och nu kan jag räkna på en hand de kvällar jag haft svårt att somna istället för tvärtom.

Denhär metoden jag fick till mig har också hjälp på många andra plan, jag kan känna mig mer fokuserad på det jag vill, mår bättre i mig själv, jag kan koppla av och det har även hjälp mig med fysiska smärtor. Genom att lösa problem inifrån mig själv så har det löst fysiska problem, för ibland kan saker som sitter inuti visa sig som ett fysiskt problem.

Reiki har gjort otroligt mycket för mig och jag hoppas på att jag kan dela dethär vidare till andra och hjälpa andra med deras problem så som det har hjälpt mig.

Varma hälsningar & Kramar Johanna 

Hej Monika heter jag .Medium och tarot tolkare här på stjärnregn.💟💟

Jag möter många av er
 som har gått genom livet med ensamhet ,sorg och smärta.
Finns flertalet som frågar om änglarna övergett dem .
Mitt svar är stort NEj! Förklarar vi föds med fri vilja,
 så BER du inte våra älskade änglar om hjälp så ingriper inte dem.❤
Kan säga jag var en vilsen själ ,trodde helt ärligt jag var riktigt knäpp som såg dessa vackra änglar runt mig från jag var liten.Även från andevärlden.
Genom åren i mitt nu 52 åriga liv fick jag flera ggr många starka upplevelser som jag vill dela med mig till er här .🤗⚘
En kvinna ringde mig här på linjen och grät. Hon skulle tvingas flytta från sin bostad och ville jag skulle hjälpa henne se in i hennes framtid. För änglarna hade inte varit på hennes sida.
Såg i korten och kände i min magkänsla att denna kvinna har en fin framtid framför sig , frågade henne om hon bad till  änglarna om hjälp?
Svaret hon gav mig var näää det hade hon inte gjort .  
Såg även i mina tarot kort att hon skulle möjligen skulle få en gåva eller arv. Möjligen en arbets resa också.  
Omöjligt för kvinnan var arbetslös  fick jag till svar .
Vi pratade en lång stund och gav henne rådet hon skulle be änglarna om pengar i överflöd och säga TACK. 
Att även be om hjälp om jobb .
Det gick några veckor så ringer kvinnan igen och nu var det en glad och tacksam kund i andra änden luren 🤗
Hon hade fått pengar från sitt försäkrings bolag och dessutom hade hon fått jobb på annan ort .
Du hade rätt kvittrade hon! ,och skulle även få en annan bostad längre fram där jobbet är. 
Änglarna hade inte svikit henne💖🧚‍♀️🧚‍♀️
Jag vet hur hon kände . Mina möten med änglarna och andevärlden vill jag gärna dela med mig till er här i bloggen framöver . 
Ring mig.Säger vad jag tycker tänker och ser.Bor i Norrland så ibland pratar jag bondska och måste förklara när ni inte förstår 😃😃🙂
Titta in här nästa gång jag skriver ,då ska jag börja min berättelse om mina möten med änglarna.även min resa till andra sidan mm😇
Välkommen att ringa mig .Ser fram emot att försöka hjälpa dig! 
KRAM från Monika. 💞🧚‍♀️🧚‍♂️🧚‍♀️
 

Alla helgona helg.

Helgen då vi mins de som är på andra sidan.

Sorg gör ont, men gjorde det inte ont, har vi inte älskat.

”En liten ängel kom.

Log och vände om.”

Hur kommer det sig att jag varje höst i oktober/november börjar känna mig nere?

Min kropp har ett kroppsminne, ett minne som jag kan förstå och då är det lättere att bemöta det.

Det är nu 20 år sedan min första flicka föddes, hon var två veckor hos oss, sen vände hon om.

Min himmel slogs i spillror och jag började sakta plocka ihop bit för bit.

Min flicka föddes liten och perfekt, men efter några timmar började hon må sämre och man tog henne till neonatalavdelningen. Hon genomgick en del tester. Sen ville dom göra ett ultraljud på hjärtat.

Jag satt under undersökningen och höll denna lilla lilla handen i min. Jag frågade: Är det något fel? Jag fick till svar – Ja, jag ska bara avsluta så ska jag sen berätta.

Där försvann ljudet, det kändes som jag satt i en bubbla, med en liten liten hand i min.

Vi gick till ett annat rum, vi mötes påvägen ditt av en hel del personal som kom med en transportkuvös. Vi ska nu förbereda er dotter för transport till Drottning silvias barnsjukhus.

Vi fick reda på att våran flicka hade ingen vänsterkammare hon hadde 50 % chans att klara sig.

Nu gick inte detta vägen och våran Melina lämnade oss.

Men vi fick ett fint sista ögonblick innan hon åkte in för operation, hon hade skrikit och skrikit, men i rummet där vi skulle säga hej då, tystnade hon och tittade på oss med sinna stora blå ögon.

Första tiden var givetvis kaos men åren har gått och jag är idag stolt mamma till sex barn, fem här på jorden och en i himmelen.

Våran Melina lämnade oss här på jorden i fysisk form, men hon har underåren kommit och besökt oss i olika situationer.

I början var jag arg. Varför föddas, om hon bara skulle stanna två veckor? Allt har en mening, men ibland kan vi inte förstå meningen med det. Men idag är jag glad att jag iallafall fick två veckor.

Det finns en dikt som jag tänkte dela med mig av. Den är så fin.

”Min starka mamma.

Min mamma är så stark, det säger faktiskt alla.

Men när alla andra sover om natten, har jag sett hennes tårar falla.

Under sömnlösa nätter kommer jag tassande på tå.

Hon vet inte att jag är där för att hjälpa henne att förstå.

Lika ändlöst som strandens vågor och hennes smärta.

Jag vakar över min starka mamma som alltid bär mig i sitt hjärta.

Hon bär ett leende, ett leende hon tror döljer.

Men genom himlens dörr ser jag tårarna som följer.

Min mamma försöker hantera döden för att hålla mig kvar.

Men alla som känner henne vet att det är den enda möjligheten hon har.

När jag vakar över min starka mamma genom himlens öppna dörr,

försöker jag förklara att änglar skyddar mig nu så som hon gjorde förr.

Men jag vet att det inte hjälper eller lättar bördorna hon bär.

Vad hon än säger, hur hon än mår.

Min starka mamma har ett hjärta, för alltid fullt av sår.”

Sorg gör ont, men gjorde det inte ont, har vi inte älskat.

Allting har en mening, en mening vi inte alltid förstår. I mitt fall hade jag inte förlorat Melina hade jag troligtvis inte haft min Felicia eftersom jag blev gravid så snart efter Melina gått bort.

Sorg är så individuellt. Min himmel slogs i spillror och jag har plocka bit för bit och idag är den så vacker.

Tack min Melina för att du lilla ängel kom.

Ta hand om varandra.

Våga lyssna inåt och följ era drömmar.

Kram Stina agent 85#

ATT BOTA MED MAGI

 
Hej jag är agent LIA nr 68

 
Jag har alltid varit intresserad av det som vi inte kan förklara och inte bara varit intresserad, utan också upplevt det så många gånger. Förutom att vara medium och att hela, praktiserar jag shamanism, som betyder ”den som ser, eller den som vet och helar”, intresset för det mediala har alltid funnits med mig och med åren har jag förstått att det är ett arv från mina förfäder.
 
Min pappas mormor som hade ”gåvan”, brukade hjälpa folk med olika problem. Jag fick ofta följa med min farmor dit när jag var liten och var hos henne på skolloven. 
 
Farmors föräldrar bodde i ett litet skogstorp ca två kilometer mitt inne i skogen, det var bara en smal skogsväg som ledde dit. På den här tiden var bilar inte vanliga, man cyklade, körde häst eller vandrade när man skulle någonstans. 
 
Pappa bodde med sin mormor och morfar en tid när han var liten, eftersom hans far dog ung och hans mor var tvungen att arbeta som piga några mil bort, för att försörja dom. 
Han har berättat att han fick vara med om många saker som var ”konstiga”, men det var mycket spännande och det kom många människor på besök som behövde hjälp med sina sjukdomar eller ville veta om framtiden. 
Själv kommer jag ihåg en händelse när jag var ca 6 år och hade fått vårtor på ena handen och dom var väldigt besvärliga, och gjorde ont. 
Då sa farmor ,”lilla vän, så här kan du inte ha det, vårtorna ska bort”! Vi for iväg till gammeltorpet där hennes mor och far fortfarande bodde, trots att dom var gamla nu och det varken fanns el, vatten eller toalett inomhus.
 
Jag fick följa med min farmors mor in i ett rum intill och hon bad mig att sträcka fram handen. Det var lite pirrigt, men hon sa ”du ska inte vara rädd lilla LIA, det här är inget farligt och det gör inte ont”.
Hon log så vänligt och var alltid så snäll, så jag förstod att det inte var farligt. 
 
Hon tog min hand och började mumla ord, men jag kunde inte höra vad hon sa, samtidigt strök hon på min hand i ett speciellt mönster upprepade gånger, medans hon fortsatte att mumla.
Så tog hon en tråd och knöt runt vårtorna och den grävde hon ner i en blomkruka som var fyllda av jord. När det var klart sa hon till mig med ett leende och en kram,  ”nu ska du noga titta på dina vårtor varje dag och se om dom blir mindre, för när tråden har ruttnat då ska dom vara borta”.
 
Det var jättespännande och jag tittade varje dag om något hänt, dagarna gick och tillslut tyckte jag nog att några av dom hade blivit lite mindre och så småningom kunde jag verkligen se att dom krympt och dom blev mindre och mindre och tillslut var dom helt borta. Jag började undra om hon kunde trolla på riktigt och frågade mamma och hon sa, ”allt kan man inte förklara, men ja, vi kan kalla det för trolleri”, det var inte konstigare än så och det blev en naturlig del i livet. 
 
Pappa berättade också om en annan ”konstig”, men obehaglig händelse som hänt när han var liten, denna gång var det hans morfar som fick det man brukar kalla ”ett varsel”.
 
Pappa, min farmor och farfar, hade varit på besök i gammeltorpet och när dom gick därifrån såg hans morfar som också hade ”gåvan”, en stjärna som rullade på vägen bakom min farfar och då sade han på pitemål, (”hajna han lev int’ lääng”) det betyder ”den här, han kommer inte att leva länge till” och det stämde, för min farfar dog någon tid efter denna händelse, bara ca 24 år gammal när pappa var 4 år. 
 
Det här är samma kraft som än idag används för att hela, stämma blod eller ta bort vårtor. Orden sägs laddas med magi och det ger botaren kraft och det förstärker tron på att det botar.  
Dessa ord eller formler är personlig egendom och ärvs ofta från någon i släkten eller från en vän,  som då anser att man är mogen att ta ansvar och att kunna förvalta denna ”gåva”.
När man ger bort en formel sägs det att man själv förlorat kraften och förmågan att använda den. 
Formeln bör ges till en yngre person, annars tappar den sin laddning. 
 
En formel för att ta bort värk, sjukdomar och liknande kan vara enkelt och ofta avslutas med att åkalla Gud Fader, Sonen och den Helige Andes namn, Amen. Här nedan ett exempel på hur det kunde lyda. 
”Din värk och vedermöda de skola torka bort, som döder man i mull och dagg i solens sken. 
I Faderns, Sonens och den Helige Andens namn. Amen”.
 
Ja, att min pappas mormor kunde ”trolla” så att vårtorna försvann, var en stark upplevelse och ett fint minne som jag bär med mig än idag och som har påverkat mycket i mitt liv. För det man ser och upplever ger starka avtryck och att tro på och förstå att det finns mer än vi kan förklara ger kraft och hopp. 
 
Kanske har du också varit med om något liknande eller känner du någon som har denna kraft eller gåva att hjälpa andra, skriv och berätta, så att vi alla kan få ta del av det.
 
Kramar från  LIA
Agent nr 68

Meddelande från änglarna.

Med jämna mellanrum kom samma kort upp ur orakelkortleken, nämligen kortet Healing.

”Detta är ett kraftfullt kort som handlar om styrkan i att be.”

”Detta är även ett budskap om dina healingförmågor och ett kall från himmelen att du ska använda dina talanger till att hjälpa andra på ett mer kraftfullt sätt.”

Första gången jag märkte av att mina förmågor gav effekt, var en natt när min pojk på tre är hade svår växtvärk i benen. Jag masserade och masserade men inget ville hjälpa. Tillslut riktade jag mig ut. Snälla hjälp mig att lindra. Samlade mig och en liten stund efter hörde jag en inre röst vägledde mig vart jag skulle lägga mina händer. Värmen strålade ut ur mina händer och ett vackert vitt ljus tillkom. Pojken lugnade sig snabbt och somnade gott.

Jag ger mina djur healing och då framförallt mitt gamla ardennersto Freja.

Första gången jag gav Freja healing började jag ovanför ena frambenet. Men ganska snart fick jag meddelande från min healingguide att fortsätta bak till korset, man kan säga högst upp på rumpan.

Energi och värme strömmade ut från mina händer och ett blå/lila ljus omgav området. Jag gick efter det vidare och fortsatte med bakbenen.

Jag är fortfarande ny inom detta område och jag har fortfarande mycket att lära. Jag är så tacksam för min gåva och glad att jag till slut lyssnade och började inom detta.

Förmågan att kunna ge healing till mina djur, har fört mig närmare och gett mig en annan förståelse för mina djurs mående.

Våga lyssna inåt och följ era drömmar.

Kram Stina

Möten med vattnets gudinna Ran.

Agent 31# Birgitta
 
Nu var det länge sen jag skrev här på bloggen. 
Denna gången tänker jag berätta om en omtumlande resa jag gjort på min resa i den shamanska världen, så här är ett sätt att resa i de olika världarna.
Möte 2 kom i helgen och det berättar jag om en annan gång.
 
Den senaste uppgiften bestod i att möta mitt födelse vatten som är Schillerälven i Filipstad.
Jag har alltid haft svårt med att hamna under vatten men här hade jag inget val.
 
Började med att öppna sacred space och kallade in min hjälpare. 
 
Därefter satte jag igång igång you tube med shamansk trumning, la mig tillrätta på madrassen, andades djupt, sa mitt syfte och släppte taget.
 
Jag skickade ner min svans djupt på platsen och krokade fast mig för bästa kontakt ( den löper ut från svanskotan och fungerar som ett ankare men först och främst att ta kontakt med platsen).
Jag vadade ut i vattnet, det kalla mörka vattnet,  ända tills jag inte kände botten längre, jag sögs ner i vad jag upplevde som en lång mörk tunnel.
Själva resan ner var jobbig känslomässigt men det fanns ingen annan väg att ta.
 Efter vad jag upplever som lång tid så åker jag ut i ett starkt vitt ljus in i famnen på en omhändertagande energi,, jag uppfattar energin som små energiprickar.
Hon fångar mig, tar hand om mig som man tar hand om ett litet barn, ger mig näring och kärlek. 
 
Hon visar mig att djupa känslor som finns under ytan fyller en funktion och inget man ska fly ifrån. 
Hon säger att arbeta med det dolda är att sätta sin själ fri och det är vad jag ska göra. 
Jag stannar kvar en stund och bara är, lär mig känna igenom min rädsla för djupt vatten. 
Det händer en hel del med mig under denna stund men det tar lite för lång tid att skriva om men jag kan säga att man kan fly från sig själv hela livet eller välja att arbeta med sig själv.
 
Jag är en krigare så jag väljer att möta alla delar av mig, om jag aldrig våga ta utmaningarna så växer jag inte till min fulla potential ❤
 
”Hooo” Birgitta

 

Det är du som bestämmer hur din morgondag ser ut

Vilken situation man än befinner sig i så kan man bestämma sig för att göra det bästa av den. Om man inte trivs så kan man gå ifrån den om det är möjligt rent fysiskt eller i alla fall välja att tänka ett positivt tankemönster.

Det där positiva tankemönstret sätter prägel på hur livet ser ut och det gäller att tänka positiva tankar om sig själv i första hand. För hur man ser på sig själv speglar mycket av sig på hur man ser på sin omvärld.

Känner man sig bitter och vill hämnas till exempel så kan det bero på att man egentligen inte har förlåtit sig själv för något. Då finns det en risk att man blir bitter liksom och har problem med att känna förståelse för andra människor bara för att man inte har ett kärleksfullt förhållningssätt till sig själv.

Det finns många människor som jag inte förstår kan jag säga, men däremot så känner jag en förståelse och acceptans i att vi är individer och måste inte ha samma uppfattning. Man kan ju inte utveckla någon annan människa men man kan ändra sitt förhållningssätt. Jobba med sin egen personlig utveckling.

Jag får ofta till mig budskap om att vi alla behöver våga älska oss själva, Universum vill att vi gör det!

Om man bestämmer sig för att möta varje dag med ny positiv energi så låter det inte vänta på sig att livet självt, vardagen blir mer positiv =D

Kram/Viola

En oinbjuden gäst i ett odödligt förhållande Av Jeppe Nr 67

I ett förhållande så tänker dom flesta av oss att siffran 2 är traditionellt och respektabelt men ibland så händer saker på vägen som gör att 2an blir en 1a och att den andra hälften startar upp med någon ny. Men om den andra börjar med något nytt men du är fortfarande investerad är ni då 3?

Att veta att personen som man älskar är med någon annan kan driva en galen och man kan göra saker som man aldrig trodde låg i ens egna karaktär tidigare. Jag lyssnar och är inte en självförnekande individ så när jag märker hur många där är som ringer om detta scenariot just nu så känner jag att det är dags att skriva om det. Att vara ung är inte ett brott och oavsett ens riktiga ålder så är många av oss unga i kärleken. Vi är i något och ser stenarna falla och murbruket flagna i förhållandet men vi kan inte tänka på det värsta alternativet, att det är på väg att ta slut. Ibland så är vi den som avslutar det och ibland den som blir lämnad. Oavsett vilken väg vi har gått så har vi hamnat här tillsammans och jag tror det är meningen. Jag har skrivit tidigare om vad kärlek är för mig och hur smärtsamt det kan vara men om man står där när dimman av ens uppbrott har lagt sig och man vet att jag är inte färdig. Jag har mer att säga dig, jag älskar dig, jag kommer inte vara lycklig med någon annan. När det händer så måste man göra ett val antingen så hatar man personen för att kunna få ett ordentligt avslut på det. Man kan provocera den andra för att få igång ett gräl som visar sitt ex i deras värsta ljus bara så man kan vända sig om och känna att jag har ingenting kvar att ge denna personen. Eller så måste man ge det ett försök till för smärtan av att veta att man kan dölja sina känslor och dejta eller till och med hoppa in i ett nytt förhållande och medvetet låta ännu en person få sina känslor sårade på kuppen av ens egna brustna hjärta är så tragiskt och fruktansvärt torterande mot alla inblandade.

Mitt råd är att om det har gått en längre tid sen förhållandet tog slut och du känner att du har vuxit från det men du är fortfarande förälskad i personen så ge det en chans till det är vad du behöver men var vaksam på att ni måste lära känna varandra på nytt och att där är en chans att saker inte kommer komma tillbaka till hur dom var, mognad är inte bara för en halva av ens förhållande utan för båda.

Om uppbrottet skedde nyligen så hade jag informerat den andra om hur mina känslor är oavsett om jag är rädd för att bli till åtlöje för det blir i så fall ett avslut vilket man måste få för att kunna börja om. Eller så blir det en ny möjlighet att kunna läka och reparera tillsammans. Ärlighet är alltid det man kommer längst på.

Så här står vi tillsammans, vilsna och med 1000 tals frågor och funderingar. Den vanligaste frågan är tyvärr den som sällan blir sagd och lyder ”ska jag vänta på honom?” ibland så sätter sig två sårade människor sig i nya förhållanden för att lägga ett bandage över det som har varit och för ens egen del så är det enklare att kunna slita av ens förband och ge sig in i den ljuva smärtan igen oavsett om man har fått några känslor för sin nya partner eller inte. När det kommer till den andra halvan däremot så är det ett jobbigare scenario. Där kan personen genuint ha fått känslor för någon annan och gjort en stor investering till att prova lyckan på ett nytt ställe. Om det är så situationen ligger till så konfrontera och vänta inte, beskriv så tydligt som möjligt i ett möte , telefonsamtal eller sms hur du känner även om du inte får någon respons. Du vet att orden har kommit fram och du lägger över den grymma känslan av att allting vilar på dina axlar. Nu är det upp till din kärlek att visa sin vilja och hitta motivationen till att lämna dig eller återvända. Vänta inte för väntans skull utan om du känner att du måste vänta så prioritera något annat än ditt kärleksliv för att inte bli galen eller besatt. Jag rekommenderar ofta till er att gå ut och dejta för det är den perfekta saken att göra om du inte är helt säker. Många är skeptiska till det och jag förstår helt hur ni känner men många glömmer bort att ordet ”dejta” i det moderna språket är inte något seriöst. Bara för att man dejtar betyder inte automatiskt att man gör en investering i kärlek med den personen utan det bestämmer man tillsammans med personen som man börjar träffa. Att dejta är det perfekta sättet att kunna få utlopp för närheten man saknar och att kunna ha något att se fram emot medans man väntar på personen som är rätt.

Där är den tredje personen i detta också och den personen är tyvärr den som kommer lida mest. Du kan få höra att din ex partner älskar er lika mycket och att där är genuint känslor för er båda men oftast så är där alltid en som man älskar mer. Och det är den större kärleken som måste bli prioriterad. När vi är romantiker så är kärlek inte den moderna versionen. Vi lever inte efter moderna standards utan vi försöker hitta våra övertygelser i ett modernt samhälle. Kärlek varar och jag minns mitt första förhållande och jag frågade ”har du fortfarande några känslor för ditt ex?”och han svarade mig så här ”jag tror aldrig man slutar älska ett ex för man har minnen tillsammans, utan man hittar någon som man älskar mer!” självklart så blev jag orolig och fundersam men ju mer jag tänkte på det ju mer har jag insett att han har helt rätt. Vissa människor sätter standarden och vi får inte låta oss själv att sänka den. Och även om vi är medlidande människor så är ändå denna tredje personen ett hinder för ens egen lycka så tänk på personen så här, jag önskar hen ett lyckligt liv men på ett annat ställe tillsammans med någon annan. Jämför dig aldrig med en 3a för 3an är den som blir jämförd med dig.

För dom av oss som har tur så har vi fortfarande kontakt och kan få höra av personen att kärleken fortfarande brinner som den en gång gjorde. Han har kanske valt att stanna kvar av respekt för vad dom gått igenom eller att den tredje personen inte är stark nog för att bli lämnad. När man är i den situationen så ska vi bara sätta oss ner och ta det lugnt och bygga på en vänskap under tiden. Och kom ihåg att gör ingenting med din andra hälft medans han är i en relation för du vill inte tvinga honom att sänka sin standard på grund av lusten som är mellan er. Hur du vinner honom är så du förlorar honom.

Du är inte ensam i detta utan jag är där med dig// Jeppe

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *