Uncategorized

Stina

Stina85#

Jag vägleder med hjälp av mina tarotkort, guider och starka intuition 

Hej 

Jag heter Stina och jag är utbildad tarotmästare.

Jag spår dig i livets frågor, med hjälp av mina tarotkort.
Välkommen att höra av dig till mig

Sms

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in? Eller vill du att jag loggar in för just dig? Smsa till: 71440 Skriv: Stina85#

Mitt arbetsspråk är

Svenska men jag talar även engelska. Jag spår inte i sjukdom och död.

En kommentar

  • avatar

    Karin Bolund

    Hej Stina! Jag har aldrig pratat med dig på linjen,men vill berömma dig för spådomen i Stjärnregns livesändning idag 26 nov. Du sa att jag kände mig orättvist behandlad,men att sanningen skulle komma fram. Mycket riktigt. Samma dag hade jag betalat parkering via app i telefonen, men ändå fått parkeringsböter för att det inte syntes nån parkeringsbiljett i vindrutan. På denna parkeringsplats kan man både betala med app som jag gjorde,eller med kort i en automat och få en biljett.
    Kontaktade p-företaget, och givetvis hade deras p- vakt gjort fel.Så du hade så rätt,det var orättvist att få böter fast man betalat, och sen löste det sig. Tack,Stina.
    Vänligen Karin Bolund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *